Головна | Карта сайту | Контакти

Рекомендації по застосуванню мікродобрива «ЕКО-СОЛ з фітоцидом та азотофітом» при вирощувані сільськогосподарської продукції

Найменування культури
Передпосівна обробка
Норма витрати
Примітка

Зернові і зернобобові. Пшениця, ячмінь, жито, овес, просо, горох, соя, сорго, гречка

4-5 л/т Бажано обробку насіння проводити спільно з протравлювачами і прилипателями. Термін зберігання обробленого насіння – не більше 3-х діб.

Технічні. Тютюн, льон, коноплі, рапс, багаторічні і декоративні трави

0,4-0,5 л/кг Замочувати насіння 12-16 годин. Після замочування просушити, бажано в тіні; зберігати оброблене насіння не більше 24 годин.
Коренеплоди і картопля, редька, редис, цукровий буряк, столовий буряк, кормовий буряк, морква та ін.

0,5-0,8 л/кг для картоплі 15-16 л/т

Замочують насіння не більше 18 годин, бажано просушити насіння до повного висихання; зберігати не більше 24 годин
Соняшник, кукурудза на зерно та силос Якщо насіння не оброблене, то норма витрати 12-16 л/т Можливо проводити обробку за допомогою розпилювача, ретельно перемішуючи насіння; не менше 2-3 разів перед посівом

Овочеві культури. Томат, огірок, кабачок, перець, баклажани, патисони та ін.

0,06-0,08 л/кг Замочувати насіння протягом 12-16 годин, потім провітрюють в сухому, прохолодному місці і висівають не пізніше ніж через 24 години.
Дерева і чагарники 1,2-1,5л/100 саджанців Замочують сажанці протягом доби, потім з цього розчину робиться «болтушка», що сприяє кращому вкоріненню саджанців.
Виноград 1,2-1,5л/100 чубуків Замочувати чубуки в перебігу 24 годин; розчин, що залишився можна використовувати для  кореневої підгодівлі


Найменування культури
1-а позакоренева обробка
2-а позакоренева обробка
Фаза розвитку культури
Норма витрат
Примітка
Фаза розвитку культури
Норма витрат
Примітка

Зернові і зернобобові. Пшениця, ячмінь, жито, овес, просо, горох, соя, сорго, гречка

Початок виходу в трубу. Можлива обробка відразу після раннього весняного боронування 4л/га Придушення збудників грибкових захворювань. Умови для розвитку більш могутньої кореневої системи. Можлива обробка спільно з гербіцидами Колосіння 3-4 л/га Посилює наповнення в зерні білка, вуглеводів, клейковини. Можлива обробка спільно з інсектицидами

Технічні. Тютюн, льон, коноплі, рапс, багаторічні і декоративні трави

Для  тютюну після висадки розсади у відкритий грунт; решта культур обробляється після появи другої пари листя; можливо сполучати обробку з гербіцидами; для льону – фаза «ялинки» 5л/га Підвищує процент приживлення розсади у відкритому ґрунті і розвиток кореневої системи Бутонізація; для тютюну через 10-15 днів після висадки у відкритий грунт 4л/га Збільшення вегетативної маси, стійкість рослин до ураження грибковими захворюваннями і виляганню; прискорює цвітіння і терміни дозрівання насіння
Коренеплоди і картопля, редька, редис, цукровий буряк, столовий буряк, кормовий буряк, морква та ін. Через 20 днів після висіву насіння; для картоплі через 15 днів 5л/га Профілактика проти грибкових захворювань, збільшення процесу фотосинтезу Для картоплі можна сполучити обприскувач об проти колорадського жука;для решти культур в період бутонізації або змикання листя у рядках 5л/га Збільшення крохмалю до 10-15% для картоплі, для коренеплодів збільшення цукровості від 0,5 до 1%; стійкість рослин до захворювань
Соняшник, кукурудза на зерно та силос Після появи 3-4 пари справжнього листя 4-5 л/га Збільшення росту рослин і формування більш могутньої кореневої системи Соняшник – формування кошика Кукурудза – перед викидом  мітли 3-4 л/га Збільшує ступінь захисту від хвороб, підвищує врожайність до 30%; сприяє виведенню з ґрунту важких металів, зв’язує радіонукліди

Овочеві культури

Томат, огірок, кабачок, перець, баклажани, патисони та ін.
Обробка проводиться по «дружних» сходам; приблизно на 8-10 днів після посіву 4л/га Сприяє підвищенню росту Через 10-12 днів після першої обробки 3л/га Отримання високого і стабільного урожаю підвищений вміст вітамінів в плодах; підвищення товарного виду продукції
Дерева і чагарники Через 10-12 днів після висадки саджанців в грунт 10-12 л/га Сприяє більш високій стійкості проти хвороб; збільшує ріст Через 10-12 днів після першої обробки 10-12 л/га Можлива спільна обробка з інсектицидами проти шкідників
Виноград До цвітіння 5-8 л/га Сприяє більш високій стійкості проти хвороб; посилює ріст Через 10-12 днів після першої обробки 8-10 л/га Підвищення цукровості плодів до 1%; покращення товарного вигляду

Не допускається змішування препарату з нафтопродуктами!!! При зберіганні дотримувати температурний режим: +3…+25.
Обробіток проводити 3-4 рази в сезон з проміжком 10-15 днів.